zondag 4 december 2011

Rommelmarkt valt in het water


De wekelijkse rommelmarkt (Rastro) die iedere zaterdag in Jalón wordt gehouden, is gisteren in het water gevallen. Normaal is het op zaterdag, langs de oevers van de vrijwel droge rivier, een drukte van belang. Nu was er geen mens te bekennen en het enige wat aan de rommelmarkt deed denken waren de restanten van een kraampje in het water.

Ook bij Jávea was de rivier onstuimig, ik durfde hem in ieder geval niet over te steken want er was niet goed te zien of de weg er nog lag. En sinds die tsunami-beelden van drijvende auto’s, ben ik een stuk voorzichtiger geworden. Er is de laatste tijd heel wat water gevallen aan de Costa-Blanca en daardoor is er veel ontregeld. Het internet (bovengrondse kabels) is zo traag geworden dat het wel lijkt of het op stoom loopt. In ieder geval komt er stoom uit mijn oren want het is een crime om te uploaden.

3 opmerkingen:

 1. Ach... die eenzame handel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wout,

  Maf he, in Nederland is het normaal kleddernat en nu hadden we de droogst November maand aller tijden.
  Moet je stiekem bekennen dat de foto's er wel spannend van worden.
  Maar het is wel jammer dat de rommelmarkt in het water viel, lijkt me dat het normaal gesproken een ideale locatie is voor een rommelmarkt, lekker langs alle kraampjes struinen.

  Groetjes en een fijne avond,
  Karina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Wout dit is weer eens iets anders als het zonnige Spanje leuke foto's
  Heb jij ook zo'n last van het uploaden vandaag of morgen flikker ik het hele spul het raam uit soms moet je het wel 10 keer opnieuw doen BALEN
  Groetjes en een hele fijne avond
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...