dinsdag 10 augustus 2010

Hoogseizoen

Het is duidelijk te merken aan de Costa-Blanca dat we nog steeds in een crisis zitten, lang niet zo druk op de stranden en voldoende vrije parkeerplaatsen. Over 14 dagen is het hoogtepunt van het seizoen alweer voorbij en moeten de middenstanders het verdiend hebben. In het hoogseizoen van 2008 - dus nog voor de kredietcrisis - was ik in het Principado de Asturias, gelegen in noordwest-Spanje. Daar kwam je lege stranden tegen, een luxe voor iemand die aan de Costa-Blanca woont en waar het op dat moment - zoals gebruikelijk - mudje vol was.
Maar als het toen al zo leeg was, hoe heerlijk leeg moet het dan nu zijn? De kredietcrisis heeft wellicht onverwachte voordelen!

3 opmerkingen:

 1. Voor de toeristenindustrie kunnen de stranden beter vol zijn maar voor de foto's zijn die lege en bijna lege stranden wel erg mooi. Je hebt er prachtige opnames gemaakt en mijn favoriet is de foto van de fietser en de meeuwen.
  Groet, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wout prachtige foto's weer die met die fiets op het strand prachtig voor een grote Poster en de rest is ook schitterend nu het niet zo druk is kan je wel heerlijk foto's maken ik ben vanmiddag effe in Dordt geweest maar er staat werkelijk van alles je kan met fatsoen geen foto maken dus ik ga meer een keer op Maandag morgen
  fijne avond groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor de middenstanders geen goede zaak natuurlijk ,ook in Madeira was t dit jaar n pak minder druk dan andere jaren, mede door de crisis én de overstroming in februari ll. Anderzijds is t wel n pluspunt voor de fotograaf : knappe serie met de fietser op het verlaten strand als absolute topper !

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...