zondag 18 juli 2010

Playa de Moraira

Het is weer hoogseizoen, iedere morgen wordt de vlag op de strandjes van Moraira gehesen. De groene vlag geeft aan dat baden en zwemmen toegelaten is, de gele vlag dat baden en zwemmen gevaarlijk is en de rode vlag dat baden en zwemmen verboden is.
Maar niet iedereen wil baden of zwemmen, sommige lopen met het onvermijdelijke telefoontje aan het oor om aan het thuisfront door te geven dat ze langs de vloedlijn lopen.
Een ander neemt plaats in zijn opklapbare fauteuil, terwijl weer een ander zijn crossfiets uitprobeert.
En sommigen doen niets liever dan het lezen van het laatste belangrijke nieuws uit hun thuisland.

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Wout
  Mooie foto's van de dagelijkse dingen vind dat altijd prachtig om te zien knap gedaan hoor die onderste de krantenlezers ook heel goed
  Fijne dag hé
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè ja zo krijg ik wel zin in vakantie ik hoef nog maar 1 weekje werken, alleen dit jaar blijf ik in Nederland en niet naar het strand, maar ik moet zeggen ik vind strand heerlijk....
  prachtige serie

  gr. Nieske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke serie Wout. Een goed idee om mensen tijdens hun dagelijkse bezigheden te fotograferen. Het levert je fantastisch leuke en originele foto's op.
  Het is behoorlijk warm bij jullie in het Zuiden, maar hier hebben we het ook niet bepaald koel.
  Groet, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wout ! Ben pas terug van Madeira en is nog n beetje drukdruk, en dan nog de vernieuwing van de skynetblogs maakt t bloggen er niet makkelijker op, maar begint al aardig te wennen. Zie dat jij ook niet stil gezeten hebt : alweer de ene superserie na de andere. Deze zomerserie maakt me vrolijk : n serie met n knipoog, daar hou ik wel van ! Maar ook je vorige, al die prachtige landschappen zijn bijzonder goed geslaagd !
  Groetje,
  AmaZony

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...